Het is vandaag al 65 jaar geleden dat de Argentijnse wielrenner Rodolfo Caccavo (links op de foto) is overleden. Niemand schijnt echter de doodsoorzaak te kennen, ook al was hij slechts dertig jaar oud…

Rodolfo Caccavo had the following podium finishes at major championships: 1st in the 1951 Pan American Games 4000 metre pursuit team (with Pedro Salas, Oscar Giacché and Alberto Garcia). He was 3rd in the 1951 Pan American Games road time trail. In 1952 werd hij negende in de ploegenachtervolging op de Olympische Spelen samen met Roberto Guerrero, Armando Devoto en Oscar Giacché (foto). In 1955 won hij de Apertura CC La Nación Mercedes en in 1956 het eindklassement van de Doble Bragado. Dat jaar werd hij ook tweede in de zesdaagse van Buenos Aires aan de zijde van Antonio Alexandre. De winnaars werden Bruno Sivilotti met Hector Acosta.

Ronny De Schepper

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.