Met een naam als “De Rode Pomp” moet je wel op 1 mei verjaren. Vijf jaar reeds tracht “pompist” Dré Posman zijn slogan “dagelijks iets degelijks” waar te maken. Wat het “dagelijkse” betreft, zit hij “nog maar” op ongeveer één concert op twee dagen. Het “degelijke” is er wél al. Een concert in De Rode Pomp kan meestal zonder schroom worden aangeprezen. En om dit lustrum te vieren wordt natuurlijk een extra inspanning gedaan: vanaf vanavond tot en met zaterdag wordt er dagelijks degelijk gemusiceerd door bekende namen als Arco Baleno, het Goeyvaerts Consort, Marta Abraham & Renaat Beheydt en natuurlijk The Moscow Chamber Soloists, die op deze feestelijke gebeurtenis niet mochten ontbreken. * Verder zijn er dit verlengde weekend nog niet minder dan drie festivals in de Arteveldestad! Van overleg is er weer weinig sprake, maar kom, niet getreurd, we zullen ons vierendelen en iets trachten mee te pikken zowel van het muziekfestival “Vooruit Geluid”, het theaterfestival “Bl8k?” van Victoria en het Artscene anderstalig jeugdtheaterfestival in de Tinnen Pot. (RDS in HLN van 30/4/1998)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.