Kristien Hemmerechts (foto) is de centrale gast om 12.30 uur in de Middagen van de Literatuur in de Stedelijke Bibliotheek. * En om 20 uur brengt Sabine Uytterhoeven een eigentijds klarinetrecital in de Logos Tetraëder (Bomastraat). * In de Bijloke Festivalhal vindt op datzelfde moment een concert plaats van de Camerata Academica van het Mozarteum in Salzburg, geleid door Sylvain Cambreling. Zij brengen de achtste symfonie van Beethoven maar ook werk van Ravel en Stravinski. * Op de voorlaatste dag van het animatiefestival laat Studio Skoop ons om 20 uur kennismaken met « Legoïste » en om 22.30 uur wordt « Het verhaal van de kat en de maan » opgediend. * In Vooruit wordt er om 20 uur weer gedanst in de Domzaal. « Pictures, pirates & pickles » is een productie van Un oeuf is un oeuf * En in het Vredescentrum (Galgenberg 29) kan men om 20 uur gaan debatteren over het conflict in Centraal-Afrika. — DSRG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.