Iets wat ik ook reeds helemaal was vergeten: dertig jaar geleden werd ik te oud bevonden om voor de radio te werken. Dat vond ik wel een merkwaardige redenering dus heb ik mij daar niet zo maar bij neergelegd. En effectief, ik heb een aantal keren mogen meewerken aan programma’s van Jan Wauters. Maar ik moest al vlug toegeven: het was niet echt mijn medium (ik verging telkens van de zenuwen), bovendien had Jans rechterhand Luc Van Langenhoven zware kritiek op mijn uitspraak (als ikzelf streekgenoten Tom Lanoye of Herman Brusselmans bezig hoor, kan ik daar volledig inkomen). Maar wat de doorslag gaf om er na een drietal bijdragen vanuit het Kuipke mee te stoppen, was dat Jan mij vroeg om in het vervolg ook verslag uit te brengen van de thuiswedstrijden van A.A.Gent.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.