Nog geen tien dagen na Michael Goolaerts is alweer een jonge wielrenner gestorven aan een hartstilstand. Deze keer echter niet in volle inspanning, want de 25-jarige wielrenner Jeroen Goeleven, onlangs nog Limburgs kampioen tijdrijden bij de amateurs, werd vijf jaar geleden door zijn familie dood aangetroffen in zijn slaapkamer.

Jeroen reed al sinds 2016 voor Snake-Verpoorten-Biermans. Het jaar daarvóór reed hij voor Colba-Superano Ham. Als ik me baseer op de Wielersite, was dat Limburgs kampioenschap meteen ook zijn eerste overwinning, maar hij eindigde wel twaalf keer binnen de eerste tien in wedstrijden als de Ronde van Luik, de Grote Prijs Juul Marinus of die van Georges Lassaut.

Ronny De Schepper

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.