Het is al vijftien jaar geleden dat Danny Federici, de toetsenist van de E Street Band van Bruce Springsteen, op 58-jarige leeftijd is overleden. Hij stierf in een ziekenhuis in New York aan de gevolgen van huidkanker.

Danny en ik hebben meer dan veertig jaar samengewerkt. Hij was een geweldige muzikant en ik hield ontzettend veel van hem,” aldus Springsteen op zijn website. De zieke Federici speelde een maand eerder nog een nummer mee tijdens een concert van Bruce Springsteen in Indianapolis (foto).

Ronny De Schepper

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.