31 maart 1968
Iedereen aanwezig. We zijn eerst naar Hamme geweest en daarna naar Waasmunster. Hebben een bezoekje gebracht aan de Gulden Schaduw (foto). Daarna terug naar Temse. Daar wij nog in de roes van het plezier van zaterdagavond zaten, was het vanzelfsprekend dat deze dag ons minder beviel. ’s Avonds gaan wandelen zonder Ron. Vandaag twee ritten van onze Ronde. Temse-Waasmunster werd gewonnen door Red vóór Ron en Ken. Waasmunster-Temse: idem (maar nu was duidelijk dat Ken problemen had met de ketting).

Erik Westerlinck

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.