Johan Jacobs (Zürich1 maart1997) is een Zwitsers wielrenner en voormalig veldrijder, die anno 2023 rijdt voor Movistar Team, dat hem overnam van het opleidingsteam van Lotto-Soudal. (Foto aan de start van de E3-prijs 2023 genomen door Jean-Pierre Verstraete)

Zijn vader is Belgisch en zijn moeder Zwitsers, en hij is momenteel woonachtig in Middelkerke, samen met de dochter van veldrijder Ivan Messelis. In augustus 2021 maakte Jacobs in de Ronde van Spanje zijn debuut in een grote ronde. In de negende rit kwam de Zwitser zwaar ten val, brak zijn rechterschouderblad en een rib, liep een klaplong op en moest noodgedwongen de strijd voortijdig staken. (Wikipedia)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.