Jarrad Drizners (Adelaide31 mei 1999) is een Australisch wielrenner (in het midden van bovenstaande foto van Jean-Pierre Verstraete).

Drizners reed in 2019 voor een ploeg in eigen land en behaalde ook daar enkele successen in kleinere meerdaagse wedstrijden en werd hij nationaal kampioen op de weg bij de beloften. In 2020 tekende hij een contract bij het Amerikaanse Axeon Hagens Berman, door de coronacrisis waren er niet veel wedstrijden maar hij verlengde wel zijn titel als nationaal kampioen bij de beloften en nam deel aan de Tour Down Under waar hij derde werd in het jongerenklassement en 22e in het algemene klassement. In 2022 tekende hij een contract bij World Tour ploeg Lotto Soudal. Hij begon het seizoen in de Ronde van Saoedi-Arabië en de Ronde van de Verenigde Arabische Emiraten maar kwam ten val in deze laatste en moest opgeven met een abdominaal trauma en werd daarna geopereerd. In de Ronde van Spanje 2022 verliet Drizners de wedstrijd vanwege een besmetting met COVID-19. (Wikipedia)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.