De Bulgaarse tenor Kaludi Kaludov (foto YouTube) debuteerde in 1987 in de Weense Staatsoper als Foresto in “Attila” en Alfredo in “La Traviata”. Daarna zong hij daar Cassio tegenover de Otello van Placido Domingo onder de leiding van Zubin Mehta, een bezetting die nog eens werd overgedaan in Hamburg. In de Verenigde Staten vertolkte hij Vladimir in “Prins Igor” van Borodin en Dimitri in “Boris Godoenov” van Moessorgski. Hiervan bracht hij ook twee opnames uit, de laatste met Emil Tchakarov als dirigent.

Ronny De Schepper

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.