Slot van de Jazzkroegentocht met vandaag het Sal La Rocca Quartet (Den Turk), Youssef Yancy & the Donato Cocca Trio (Hotsy Totsy), Eric Vermeulen (Sphinx), Wibrin Jazz (Waterhuis), The New Planet Jazz Band (Oliver Twist) en Deep in the Deep (Magazijn). En morgen: Philip Catherine (Den Turk), Joe Fonda & the Michael Jefry Stevens Group (Damberd), The Latin Jazz Key (Aba Jour), het All Time Jazz Trio (Dreupelkot), Jeroen van Herzeele & Peter Hertmans (Hotsy Totsy), Aldus Jazz Kwartet (Sphinx) en Aka Moon (Magazijn). * Patricia Beysens zingt ook wel eens jazz, maar maandag brengt ze in Trefpunt samen met acteur Peter Michel en pianist Frank Vercruysse een programma rond de Duitse antimilitaristische schrijver Wolfgang Borchert. * Christine Termonia (foto) van haar kant kennen we vooral als klassieke zangeres, maar ook zij laat zich zondagnamiddag in De Wilde Zee (Cataloniëstraat) van een andere kant zien. Zij treedt namelijk op samen met de Arabische muzikant Abderrahmane El Mehdi. * En in het NTG is het vanavond de dernière van « Midzomernachtsdroom ». (HLN, 25/10/1997)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.