Het absolute hoogtepunt van het weekend situeert zich 25 jaar geleden om 15 uur in FNAC, waar Gina Lollobrigida (foto) zich van alle kanten liet bewonderen. De aanwezige vijftigers waren niet te tellen!

Wellicht maakten zij ook de meerderheid uit van het publiek voor de « Romeo and Juliet »-film die maandagavond in het NTG te zien was. Men koos immers voor de versie van George Cukor en dat is toch een gemiste kans om jongeren naar de schouwburg te lokken. Akkoord dat ze de « house »-versie van Baz Lehrmann nog maar pas in de bioscoop konden zien, maar zou die van Franco Zeffirelli hen niet meer aanspreken ? * Het Festival van Vlaanderen tracht vandaag om 15 uur in het conservatorium de jeugd te bereiken met de marionettenopera « Philemon en Baucis » van Haydn in een bewerking door het pantomime-theater Rob van Reijn. * En de Academie van Ledeberg pakt om 20 uur uit met een ambitieus programma in de Bijlokehal. Verscheidene solisten en koren en het orkest van Marc Sierens brengen zowel de Carmina Burana van Carl Orff als de 5de symfonie van Beethoven ! (HLN, 11/10/1997)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.