Vreselijk druk weekend. Dat wordt dus (helaas) telegramstijl. * Het ICVA (centrum voor amateurtoneel) houdt vandaag vanaf 10.30 uur cpendeurdag in z’n lokalen in de Spitaalpoortstraat. * De Kopergietery vertoont vanavond om 20 uur de kortfilm The bloody olive van Vincent Bal, samen met een voorstelling van de thriller « Voetstappen in de nacht », waaraan hij eveneens zijn medewerking heeft verleend. * Zondag wordt om 11 uur in en door La Barraca (Muinkkaai 16) « Variaties omtrent eend » eenmalig hernomen. * Maandagavond om 20 uur laatste kans in de Tinnen Pot om Pier De Kock (ex-Vieze Gast) aan het werk te zien in « Een dans teveel ». * Maandagmorgen is om 11 uur Festivalster Florian Heyerick (foto) te gast in FNAC voor de rechtstreekse uitzending van Melomaandag op Radio 3. * Het Festival zelf presenteert zondag om (let op!) 18 uur in de Sint-Michielskerk de « Ode to St.Caecilia » van Purcell door koor en orkest van het Collegium Vocale, geleid door Philippe Herreweghe. * En in de opera gaat diezelfde avond om 20 uur « La Clemenza di Tito » van Mozart in première. (HLN, 20/9/1997)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.