We hebben op deze plaats reeds vaker aandacht besteed aan het Caramba-festival van Studio Skoop, maar ook Cinema Sphinx heeft een zomerfestival geprogrammeerd. Zo is daar vanavond om 20 uur « Mon Oncle » van Jacques Tati te zien, een klassieker in dit soort programmaties, maar om 22.30 uur is er ook de Japanse film « De ballade van Narayama » en dat is toch enigszins verrassend, want de bittere koude speelt hierin een voorname rol. Misschien als afkoeling voor een zwoele dag ? * Je kan natuurlijk verkiezen zo’n dag ook zwoel af te ronden en dan raden we je om 22 uur de Hotsy Totsy aan, want daar brengen Guido Naessens en Hilde Coppé fragmenten uit musicals. En wie Naessens kent (denk maar aan « Toreador, den opera es versmuurd »), weet dat dit altijd met een knipoog gebeurt. * Knipogen is niet de sterkste kant van de Logos-liefhebbers; die nemen zichzelf meestal erg au sérieux. Moet kunnen. Ook vanavond om 20 uur met fluitiste Barbara Held. * En in ’t Museetje is er deze middag Kriekske voor de kinderen en een volwassen Kriek voor de ouders. (HLN, 16/7/1997)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.