Vanavond gaat in de Kopergietery « Engelen » in première, een stuk van Katelijne Domen en haar gezelschap « Drie Vingers ». Het is het verhaal van een aantal mensen die elkaar ontmoeten in het toilet van een megadiscotheek en is ook nog te zien op vrijdag en zaterdag. * In de Tinnen Pot zijn er zowaar zelfs twéé voorstellingen. In de Bonbonnière brengt Geert Hautekiet zijn cabaretprogramma « Dorst » en het Gezelschap van de Schone Schijn (dat van Anton Cogen dus) buigt zich over het griezelverhaal van « De zwarte kat », samen met poëzie van dezelfde auteur, zijnde Edgar Allan Poe (foto). Ook deze twee voorstellingen kan je nog op vrijdag en zaterdag meemaken. * En in de theaterzaal van Vooruit treedt Jo Lemaire op, wat ons zonder enige overgang tot een merkwaardig verzoek brengt. Arca heeft ons namelijk gevraagd of we geen jonge vrouw kenden (tussen 20 en 30), die zich in het stuk « Hysteria » naakt wil vertonen. Let op: dit stuk gaat in première op 3 mei en niet op 1 april, we nemen dan ook aan dat het ernstig is. Wie dus exhibitionistische neigingen heeft, belt nummer 09/222.87.40. (HLN 20/3/1997)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.