In het multiculturele Burgcentrum (Burgstraat 24) kan men vanavond om 19 uur gaan kijken naar het poëzietheater-programma « Sluiten » door Ontroerend Goed. * En over multicultureel gesproken: als dit programma niet te lang duurt, is men misschien nog op tijd om rond 20.30 uur het optreden van de Irakese oud-speler Nassir Shamma bij te wonen in de Gele Zaal. Een oud-speler is niet een gewezen voetballer, maar wel iemand die de oud, d.i. een oosterse versie van onze luit, bespeelt. * Mia Grijp houdt zich de laatste tijd ook vooral bezig met migranten, daklozen, slachtoffers van vrouwenhandel, psychiatrische patiënten en wat weet ik al meer. Ook haar productie « Sering en Vlag » is om 20 uur te zien in de Kopergietery. * Bij al deze voorstellingen ligt de nadruk dus op het inhoudelijke. Wie meer van vormelijke avantgarde houdt, kan terecht in Vooruit voor een dansproductie van Marc Vanrunxt of in Logos voor een optreden van solo-saxofonist Dominique Spriet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.