The Peters Sisters (op bovenstaande foto met Rik Van Steenbergen en Achiel Bruneel in de Zesdaagse van Parijs op 12 maart 1952) waren een Amerikaanse zanggroep, zowat de zwarte versie van The Andrews Sisters. De voornaamste reden dat ik ze heb onthouden, is dat toen ik twaalf jaar was en geopereerd voor een appendicitis, ik bezoek kreeg van mijn grootmoeder Julie en haar zussen Germaine en Clementine. Mijn vader ging juist weg van mijn hospitaalbed toen zijn moeder en zijn tantes eraan kwamen. “Ha, The Peters Sisters zijn hier ook,” sprak mijn vader. En dat is me altijd bijgebleven.

Ronny De Schepper

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.