Vanavond sluit het documentair filmfestival in Studio Skoop. En met wat voor een film ! In « Poussières d’amour » brengt Werner Schroeter een ode aan de operadiva’s en aan één diva in het bijzonder: de nooit meer te evenaren Maria Callas (foto) ! Nadien is er nog een herneming van de samba-documentaire, wat normaal gezien aanleiding zou kunnen geven tot enig fuifwerk maar de laatste keer dat ik dat in een bioscoop heb gezien, was bij de vertoning van « Woodstock » in 1970 ! * Waar het ook goed toeven is, is bij Kommil Foo. Wie het programma « Neandertaal » nog niet heeft gezien tijdens de voorbije Gentse Feesten, krijgt daar vanavond de kans toe in Vooruit. * Wie het meer op experiment heeft begrepen, die zal z’n gading vinden in het Nieuwpoorttheater want daar treedt de Nederlandse groep De Kift op met het programma Gaaphonger. En wat moeten we ons daarbij voorstellen ? « Een welluidende botsing tussen punk en de troubadour van Lenny Kuhr » * En nu gij !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.