Morgen vieren we ook de vijftiende verjaardag van Goodreads, een vorm van “social media” die werd ontwikkeld door Otis Chandler en Elizabeth Khuri Chandler. Het richt zich meer speciaal tot mensen die graag en veel lezen, een verademing op het internet!

Zelf heb ik de site ook nog niet zo heel lang geleden ontdekt (een jaar?) en ik weet ook niet meer door wie, maar het zou wel eens Nonkel Fons kunnen zijn… Sindsdien hou ik trouw mijn lectuur bij, meestal met een korte recensie (zie b.v. enkele pagina’s geleden “The Ice Age” van Margaret Drabble) en vaak krijg je daar zeer interessante reacties op. Omgekeerd vind je ook veel leesinspiratie bij je leesvrienden. Kortom, dit is echt een aanwinst die ik eenieder die graag en/of veel leest kan aanraden!

Ronny De Schepper

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.