Vanavond gaat in de opera « Les Liaisons Dangereuses » in première en in Vooruit begint Chris Lomme (foto) aan een reeks voorstellingen van « Het mens ». Omdat u nog ruim de tijd hebt om beide opvoeringen te gaan bekijken (info: opera 09/225.24.25, Vooruit 09/267.28.20.), willen we vandaag echter vooral aandacht besteden aan eenmalige voorstellingen. * Zo heeft er in diezelfde Vooruit in de Balzaal een filmfestival plaats waarbij de dans centraal staat. Op « Dance Screen », het internationale dansvideofilmfestival, selecteerde De Andere Film drie producties. Ze zijn, toevallig of niet, alle drie van Britse origine. De namen van de choreografen zullen in deze context wel belangrijker zijn dan die van de regisseurs, daarom citeren we Lloyd Newson, Marissa Zanotti, Zoë Elvin en Nicky Gibbs. Deze laatste twee zitten samen één film. * Toch nemen we aan dat de naam van Berdien Stenberg u bekender in de oren klinkt. Deze fluitiste geeft vanavond. een kerstconcert om 19.30 uur in de Sint-Pieterskerk. Kaarten voor het optreden kosten tussen 400 en 600 frank. — DSRG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.