In het NTG loopt het, zoals te verwachten en te voorzien was, storm voor Het oneindige verhaal, het moderne sprookje van Michael Ende (foto) dat – zoals alle moderne sprookjes — bekender is van de film dan van het boek. Toch wil regisseur Niek Kortekaas de nadruk op de magie van het lezen leggen door de stadsschouwburg tot in de nok vol te stouwen met boeken. Honderdduizend en één. Zelf geteld. Wie nog geen plaatsje heeft bemachtigd, kan misschien vanavond om 19 uur nog terecht in een try-out voorstelling voor de eenheidsprijs van 200 frank. De eigenlijke reeks voorstellingen begint op 18 december en loopt tot 18 januari, op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag om 19 uur en op zondag en kerstdag om 15 uur. In tegenstelling tot eerdere berichten gaat de voorstelling op nieuwjaarsdag niet door. De acteurs moeten ook eens kunnen doorzakken. Reservaties: 09/225.32.08. — DSRG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.