Violiste Ann Vancoillie (foto YouTube) studeerde na haar studies aan de conservatoria van Gent en Brussel verder aan het Mozarteum te Salzburg, waar zij het eindgetuigschrift behaalde in de klassen van Sandor Vegh, Veronika Hagen en Nikolaus Harnoncourt.

Ze speelde eerst bij I Fiamminghi, nadien bij de Vlaamse Opera. Ze speelt ook barokviool o.a. bij “Les musiciens du Louvre”, maar nadat ze gehuwd was met Arne Deforce, begon ze zich meer en meer toe te leggen op de hedendaagse muziek b.v. met “Champs d’action”. Ondertussen zijn ze alweer uit elkaar, maar ik weet niet of dit nu ook te merken is aan haar repertoirekeuze.

Ronny De Schepper

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.