Het is vandaag vijftien jaar geleden dat de 19-jarige Matt Mullenweg WordPress creëerde (foto Chiku Chu). Het is dankzij hem dat je nu mijn blog kunt lezen.

Matthew Charles “Matt” Mullenweg (born January 11, 1984) is an American online social media entrepreneur and web developer living in San Francisco. He is best known for developing the free and open-source web software WordPress, now managed by The WordPress Foundation.
Mullenweg was born in Houston, Texas, and attended the High School for the Performing and Visual Arts where he studied jazz saxophone. After dropping out of the University of Houston, he worked at CNET Networks from 2004 to 2006 until he quit and founded Automattic, the business behind WordPress.com (which provides free WordPress blogs and other services), Akismet, Gravatar, VaultPress, IntenseDebate, Polldaddy, and more. (Wikipedia)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.