23 mei 1968
We zijn eerst naar de jaarbeurs geweest en daarna zijn we uit elkaar gegaan. ’s Avonds naar bal van Rerum Novarum in een tent achter Het Volk. De vedetten waren Jacques Raymond en The VIP’s. Ron Dovan gedroeg zich andermaal als de heetste van de groep met Liliane van Heirbeeck. Als klap op de vuurpijl vroeg hij aan de zanger van de VIP’s om de kusjesdans aan te kondigen en deze riep dan af door de micro: “Op aanvraag van een charmante profiteur”. Ook Van Damme, die eveneens aanwezig was, was in zijn beste doen met Hilda Pauwels.

Erik Westerlinck

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.