35 jaar geleden verscheen “Out of Order”, het vijftiende studio-album van Rod Stewart.

Fan van het eerste uur, Guy Mortier, is nog steeds enthousiast: “In de afdeling Van Jetje steken Dynamite (een formidabele stamper) en Almost illegal (van rammenstein) ver boven het landschap uit, en in de sector Zet Mijn Nekhaar eens Overeind ik krijg mijn Das niet Om is er de parel Try a little tenderness, waar sinds Otis Redding iedereen van af moet blijven – behàlve Rod, omdat hij dit kàn zingen.” (Nog een geluk dat Raymond van het Groenewoud zich tien jaar later niet aan dit verbod heeft gehouden.) En in Het Nieuwsblad schrijft Dirk Dauw: “In samenwerking met gitarist-componist Andy Taylor (ex-Duran Duran en Power Station) en co-producer Bernard Edwards heeft Stewart gekozen voor een gebalde sound (…) als altijd van een professionele kwaliteit waaraan moeilijk kan worden voorbijgegaan.”

Ronny De Schepper

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.