In mijn agenda staat eigenlijk: John Lennon trekt in bij Yoko Ono, maar helemaal zeker ben ik daar niet van (dat John dus in het huis van Yoko ging wonen, bedoel ik). De vraag is: waar gingen ze eigenlijk juist wonen? En wat met John’s vrouw Cynthia? Wel, die trekt met Donovan naar Griekenland…

Ronny De Schepper

Een gedachte over “55 jaar geleden: John Lennon en Yoko Ono gaan samenwonen

  1. John had al eens een ménage à trois uitgeprobeerd bij Tony Cox en zijn echtgenote Yoko. Maar hij woonde nog officieel in Kenwood samen met Cynthia. Toen Cynthia op reis was, trok Yoko in bij John door haar weinige kleren mee te brengen. John duwde zijn “huishoudster”, dat een man was, Dot Jarlett een rol bankbiljetten in de hand om samen met Yoko te gaan winkelen. Vervolgens gaf hij opdracht aan Pete Shotton om een groot landhuis met veel grond te kopen binnen een afstand van 75 km van de stad. Prijs speelde geen rol. En tegen de tijd dat Cynthia terugkwam op Kenwood was John al gescheiden en getrouwd met Yoko en in het prachtige landhuis ingetrokken. Het enige dat hij verzuimd had, was Cynthia op de hoogte te brengen vooraleer ze thuis kwam, waardoor ze het gevoel kreeg in een horrorfilm beland te zijn.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.