Terwijl de rest van zijn ploeg naar de Ronde van Vlaanderen zat te kijken, zette de Tsjech Josef Cerny zijn training op de Teide verder, waar hij o.a. mijn zoon John tegen kwam, die bovenstaande selfie maakte. De trainingsarbeid heeft zijn vruchten afgeworpen, want gisteren heeft Cerny de proloog in de Ronde van Romandië gewonnen.

De 29-jarige Tsjech – die hoogstwaarschijnlijk met Remco Evenepoel naar de Giro trekt – bleef in een individuele tijdrit van 6,82 kilometer wereldkampioen Tobias Foss (Jumbo-Visma) en zijn Franse teammaat Rémi Cavagna met miniem verschil voor (elk +0:01). 

Ronny De Schepper

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.