30 maart 1968
Wij zijn naar de KAJ geweest. Van Damme afwezig. In de bovenzaal van Het Volk was er een ontmoetingsavond met de VKAJ.

Eerst was er een gesprek over werktoestanden, waarbij de Blommenkinders hun mond moesten houden, wat zij natuurlijk niet konden. Ook met enkele sprekers zoals de gebroeders Muys mocht eens duchtig gelachen worden. Daarna was het dansavond waarbij Hilda Pauwels en Rita (*) bij de Blommenkinders kwamen zitten. Op uitnodiging van Ron kwam ook Godelieve De Kerf naast Ken zitten, waarmee deze natuurlijk zeer in zijn schik was. Nadat Ron en Red naar huis waren, werden er dan nog een vijftal dansjes geplaceerd door Ken en Godelieve. Dit besloot dan een zeer goede (misschien de beste) avond, waarbij alle drie de Blommenkinders (en vooral Ken) met vreugde zullen terugdenken.

Erik Westerlinck

(*) Rita? Rita wie? Rita De Ryck? (dat was tenslotte het buurmeisje van Hilda Pauwels)

P.S. De avond zelf zijn er uiteraard weer geen foto’s genomen, dan moet je het maar stellen met het verjaardagsfeest van Rudy Burm een jaar later in diezelfde zaal Het Volk in Temse. Met dank aan Rudy Burm zelf uiteraard, maar ook aan Ruddy Sommereyns.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.