24 maart 1968
Naar carnaval in Hamme. Red en Etienne reden een eind voorop met als gevolg dat Ron en Ken verloren reden en pas met veel moeite in Hamme geraakten. Daar ontpopte Ron zich als een vrouwenjager en kon reeds een gesprek aanknopen met een gemaskerd meisje dat in een maxi-mini op een wagen was gezeten (*).

Daar wij slechts rond vier uur elkaar pas terugvonden, was het plezier er een beetje af. We zijn dan nog eens naar de foor geweest waar Ron wéér een meisje leerde kennen. ’s Avonds was er eerst vergadering en daarna avondwandeling. Hebben tot slot een wedstrijd snelwandelen gehouden voor Flowers. Uitslag: 1.Van Damme, 2.Ron, 3.Ken, 4.Red.

Erik Westerlinck

(*) Uiteraard is dit niet het meisje op bovenstaande foto (niemand van ons had klaarblijkelijk een fototoestel bij), maar ik herinner mij dit meisje nog alsof het gisteren was. (RDS)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.