17 maart 1968
Van Damme afwezig. Hebben de eerste rit van de Ronde van de Blommenkinders gereden. Er stond een zeer hevige stormwind wat de wedstrijd zeer lastig maakte. Na de eerste ronde staakte Ron Dovan de strijd. Ondertussen werd Red Baron na een solovlucht van twee ronden bijgebeend door Ken Stevens. Tijdens de laatste twee ronden demarreerde Ken Stevens onophoudelijk, maar werd steeds geremonteerd door Red. Ken won tenslotte de eindspurt. Daarna zijn we naar bandopnamen gaan luisteren bij Red. ’s Avonds zijn wij gaan wandelen met alweer een bezoek aan de Stones-bar. (Erik Westerlinck)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.