11 februari 1968
We zijn naar de viering van een honderdjarige geweest in Weert. We waren niet erg tevreden. Door een kwetsuur van Ken en door de koude konden wij ons bijna niet vermaken. Tot overmaat van ramp was er dan nog de zéér slechte staat van de weg. ’s Avonds hebben wij op de kamer van Etienne gezellig samen gezeten en hebben wij wat platen gedraaid. Het plezier van de avond heeft tenslotte de dag gered.

Erik Westerlinck

P.S. Waarom wij in godsnaam naar de viering van een honderdjarige zijn gefietst, dat kan ik me niet meer herinneren. Maar die avond op de kamer van Etienne Van Damme nog wel, merkwaardig genoeg. Zo herinner ik mij dat hij “Rhythm of the rain” van The Cascades in zijn bezit had, wat op dat moment al een “oldie” was. En dat nummer schetst ongeveer dezelfde knusse gezelligheid (met wat melancholie er bovenop) als die welke Erik heeft opgetekend in ons dagboek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.