Iets te vroeg had ik de nieuwjaarsconcerten reeds begraven. Dit weekend waren er zowaar nog drie! Vanavond was er uiteraard het concert dat het gemeentebestuur gratis aanbiedt in… « De Bijloke ». Jawel, op de valreep kregen wijzelf ook nog een nieuwjaarsgeschenk, want met de benaming « Bijloke » in plaats van « Bijloke Festivalhal » kunnen wij in dit rubriekje elke dag één regel uitsparen. Net als vorig jaar wordt het concert gegeven door Harmonieorkest Vooruit uit Harelbeke. * En morgen om 15 uur is het de beurt aan Lyrica om nieuwjaar te vieren samen met Hilda De Groote en Koen Crucke. Zij zingen operette—schlagers in het conservatorium. * Ambiance is er die avond ook om 22 uur in de Hotsy Totsy, waar Freddie B. zijn meezingers brengt. * Een oude bekende uit de Hotsy, Gert Torck, is maandagavond in Trefpunt te beluisteren, samen met Twee Hondjes. * Freek Neirynck van zijn kant krijgt een poesje op schoot: jazz—zangeres Sofie (foto Twitter) is zijn gaste zondagmiddag in de foyer van het NTG. *En die namiddag om 15 uur presenteert Stefaan Vanheertum eigen composities in De Poel. (HLN, 24/1/1998)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.