Juicht, fans van Luce Premer (links op de foto naast Dré Poppe), juicht ! 25 jaar geleden trad ons idool nog eens op in « Hamlet Light » van Jorge Libaut. Weliswaar niet als Ophelia, neem ik aan, maar een kniesoor die zich daaraan stoort. Een avondvullend stuk in het kader van de Arcazolder met zoveel rollen dat men diende uit te wijken naar de Tinnen Pot. En met muzikale intermezzi van claveciniste Tatiana Loguinova. Dat wordt werkelijk om duimen en vingers bij af te likken. En « light », dus geen extra-calorieën in deze Montignac-tijden ! * En terwijl de amateurs goede sier maken in « zijn » theater, staat Arca-baas Jo Decaluwe in Theater Krakeel in Gentbrugge. Geen wonder dat hij zucht: « Och, Hiere God toch !» * We moeten overigens onze luchthartige toon even laten varen, want ondanks de verwijzingen naar cabaret-toestanden past hij toch niet helemaal bij de aankondiging dat er vanavond een extra-voorstelling is van « Het Onderzoek » in de Minnemeers, aangezien de andere voorstellingen bijna uitverkocht zijn. Toch hartverwarmend dat deze problematiek blijkbaar nog vele mensen aanspreekt. (HLN, 21/1/1998)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.