Het is vandaag precies 55 jaar geleden dat de Poolse filmregisseur Roman Polanski in Londen in het huwelijk trad met de Amerikaanse actrice Sharon Tate (foto Flickr). Een jaar eerder had ze de vrouwelijke hoofdrol vertolkt in Polanski’s komedie “The fearless vampire killers”. In augustus 1969 zou er een einde komen aan het huwelijk door de gruwelijke moord van de bende van Charles Manson op de zwangere Sharon Tate en een aantal gasten in hun woning in Beverly Hills.

Ronny De Schepper

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.