30 december 1967
Eindejaarsfeesten in clubhuis. Hebben ons goed geamuseerd (foto). Hebben eerst enkele spelen gedaan o.a. pistespel en Tour de France-spel. Hebben ook als prijzen “Flowers” uitgedeeld. Bij de spelen bleek Ken Stevens in een geweldige geluksdag te zijn. Hij won praktisch alle spelen, wat zijn Flowers-beurs natuurlijk in de hoogte deed gaan. Red en Ron moesten het daarentegen zonder Flowers stellen. Hebben ondertussen naar banden geluisterd en hebben ook smakelijk de taartjes opgegeten. Zijn daarvóór naar de Verest (*) geweest om frieten. Hebben daarna gezellig naar platen geluisterd, die tegelijkertijd werden opgenomen. Hebben ons op gebied van drank kalm gehouden. Elk slechts twee Tuborgen. Er zijn ook diverse foto’s genomen, die voor ons een aangename herinnering moeten zijn aan deze geweldige dag.

Erik Westerlinck

(*) De Verest had een frituur in de August Wautersstraat en één aan de oprit van de brug in een soort kraam. (Raymond Thielens)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.