Frank Van Laecke (foto Cobra.be) is een Gentenaar om aan je boezem te drukken. Niet alleen omdat hij zo’n hoog knuffelgehalte heeft, maar ook omdat hij een duizendpoot is in het theater en al die poten (opera, musical, massaspektakels…) ook nog goed gebruikt. Eigenlijk kan men zich zelfs afvragen of het uurtje dat Freek Neirynck zondagmiddag tussen 11.30 en 12.30 uur in de foyer van het NTG ter zijner beschikking heeft wel voldoende zal zijn om alles te kunnen behandelen. We geven slechts een greep uit de mogelijkheden: er is op de eerste plaats natuurlijk « Music Hall », de organisatie waarvan Frank directeur is en onder wier auspiciën hij pas onlangs een gesmaakte « La Bohème » regisseerde in Vorst-Nationaal. Er is de musical « Jekyll & Hyde » van het Ballet van Vlaanderen, zopas nog te zien in de Gentse opera. Binnenkort is er zijn regie van « Equus » van Peter Shaffer in KNS-Antwerpen, wellicht wordt bij deze gelegenheid ook herinnerd aan zijn uitstekend werk met de amateurs van de Melomanen. Er zijn de massa-ensceneringen in Overmere-Donk, enzovoort, enzovoort ! (HLN, 27/12/1997)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.