24 december 1967
Van Damme afwezig. Hebben ons erg verveeld. Hebben eerst wat platen gespeeld en zijn daarna wat gaan wandelen. Zijn in de Stones-bar geweest (*). Hebben daar een gueuze gedronken. Hebben daarna in het terugkomen erg moeten lachen met Red Baron die de gueuze blijkbaar een beetje slecht verdroeg.

Erik Westerlinck

(*) Toen dit artikeltje voor het eerst verscheen op mijn blog heeft dit heel wat stof doen opwaaien. Gaande van “dat er nooit een Stones-bar is geweest in Temse” (de foto is uiteraard niet van vijftig jaar geleden, maar een op dit moment bestaande Stones-bar op Thailand) tot een heftige discussie waar dat dan wel kan zijn geweest. Na vele verhitte woordenwisselingen zijn we min of meer tot een compromis gekomen dat het café op de hoek van de Schoolstraat en de Hoogkamerstraat gedurende een korte tijd (de naam duikt in het Blommenkindersdagboek nog eens op in maart) die naam heeft gehad. Helaas vind ik die hele discussie niet meer terug.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.