Als ’t goed is, zeggen we ’t ook ! 25 jaar geleden kregen we nog eens een Arcazolder zoals het hoort. Centraal stond immers de eenakter « De piano » van Knarf Van Pellecom. Dat er daarnaast ook nog gedichten werden voorgedragen en muziek gespeeld, vormt dan zelfs een pluspunt. Alleen, deze randactiviteiten mogen niet de hoofdzaak worden. * In de Tinnen Pot krijgen we opnieuw « Het huis van Bernarda Alba » door het Multatulitheater voorgeschoteld, terwijl ’t Spelleke van de Folklore deze namiddag in het Museum voor Volkskunde uitpakt met « De prins uit de witte bergen ». * Zo zou ook Pol Vermeersch zichzelf kunnen noemen, maar een bescheiden West—Vlaming zijnde, noemt hij zich gewoon « een dichtende nar ». In de Taverne Jan van Gent (Annonciadenstraat) zal hij het vanavond voor de vzw Littera dan ook hebben over « poëtische impressies over narragonia ». * Uiterst toepasselijk nu in de Antwerpse opera « Rigoletto » in première is gegaan ! Deze productie van Guy Joosten (foto Cobra.be) komt na nieuwjaar naar Gent. Niet te missen, maar helaas zijn alle voorstellingen reeds uitverkocht. (HLN, 17/12/1997)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.