We hebben al eerder gesignaleerd dat de Arcazolder niet echt meer tegemoet komt aan z’n oorspronkelijke opzet. Zo interviewt Hugo Van Laere vanavond Eric De Preester over zijn roman « De tranen van de theoloog ». Daar is op zich niets op tegen, integendeel zelfs, maar waar zitten nu al die miskende theaterauteurs, die er steeds maar over klagen dat ze niet worden opgevoerd ? * Dat we Arca-baas Jo Decaluwe (foto YouTube) deze namiddag terugvinden op een literair colloquium hoeft ons in de gegeven omstandigheden dan ook niet te verbazen. Zeker niet daar het het Buysse Colloquium in de Academie voor Taal en Letterkunde betreft. * Waarom blijft een kip binnen een cirkel die men erom heen trekt ? Misschien weet De Onderneming het antwoord, vanavond in het Nieuwpoorttheater. * Of Luc Callaert die in de Hotsy Totsy boogie-woogie rijmt met cabaret. * Sommige mensen vinden het geluid van een fagot sowieso reeds grappig. Dat men er echter ook ernstige hedendaagse muziek mee kan brengen, kan men vanavond in de Logos Tetraëder horen. Jérôme Dayan brengt er onder andere eigen werk. (HLN, 3/12/1997)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.