Dertig jaar geleden kwamen lopen en kogelstoten aan bod in het kader van de Winterspelen van Sport Na Arbeid. Een verslag door André Dhondt.

Wij hadden geluk, het bleef droog tot 16.30 u. Ons deelnemersaantal zakt want moest Eddy moest werken, Serge, Roddy, John en Ilse waren er niet en Rebecca mocht van de dokter niet lopen. Guido kwam er nog bij, terwijl Philip en Danny weer niet te zien waren.
Kwam vorige keer de verrassing van de zoontjes De Schepper dan zorgde deze keer vader Ronny voor de verrassing door zich een tweede plaats te lopen. François en Dominique vielen een beetje tegen maar maakten het weer goed in kogelstoten. Dirk (de enige jongen vooraan op de foto) bleek weer eens onoverwinnelijk in alle onderdelen, iets wat Stefan hem nadeed bij de kleinen. Daarmee kent u al de dagwinnaars.
Stefan had het wel iets gemakkelijker want Roddy was er niet, terwijl Danny en Philip hun laatste kans op deelname verkeken en dat zouden toch geduchte concurrenten geweest zijn. Dominique, Carine en Stefan liepen rapper dan vorig jaar; Luc liep dezelfde tijd en alle anderen slechter.
Met de 3,5 kg bol gooide iedereen verder op uitzondering van Carine en Dirk (ook toevallig). Met de 7 kg bol was het weer Carine, nu met Guido, die minder ver geraakten.
Bij de kleinen waren er maar twee deelnemers om te vergelijken, Stefan en Luc, en die deden het op alles beter. Stefan gooide met de 2 kg bol 1,50 meter verder en met de 3,5 kg bol zelfs 2,22 m verder, terwijl Luc er telkens 1 meter bij deed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.