11 november 1967
Werk in het clubhuis. Iedereen aanwezig. Kas: 245 fr. Een foto-album van 275 fr. gekocht. Van Damme 100 fr. bijgelegd. Foto’s ook ontwikkeld: de helft mislukt, maar de andere helft uitstekend geslaagd, spijtig dat de manager (*) alles schuin fotografeerde (zie voorbeeld). Einde van onze hitparade: 1) Two brothers (Tom Jones); 2) Poinciana (Brian).

(*) In het rollenspel was Etienne Van Damme zogezegd de manager van de Blommenkinders. Vandaar ook dat hij onder zijn echte naam in het dagboek staat en niet als Steve Dane, zoals hij in “Zijn eerste opdracht” heette.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.