Morgen is het een historische dag voor het Vlaamse theater. En toch ook weer niet. Om maar te zeggen dat Blauwe Maandag het de pers niet makkelijk maakt. Morgen vindt namelijk van 11 tot 11 in de Vooruit de eerste marathon-voorstelling plaats van de Shakespeariaanse koningsdrama’s, die door Tom Lanoye (foto Arthur Los via Wikipedia) tot « Ten oorlog » werden bewerkt. Maar het wordt gepresenteerd als een « try-out », net als alle voorstellingen tot 22 november. Dan pas mogen we over de première berichten, terwijl al een flink deel van het lezerspubliek de voorstelling heeft meegemaakt. ’t Lijkt me typisch iets dat alleen Blauwe Maandag zich kan permitteren * Het NTG van zijn kant heeft het gratis aperitiefconcert door het fluitkwartet Focus verplaatst naar morgennamiddag 17 uur * Vanavond is de Fangclub present in de Rode Pomp. De Fang–clubleden zijn de aanhangers van klarinettist Fang Song, die des te meer opgetogen zullen zijn, aangezien hij daar optreedt samen met Muriel Bialek, Traudi Helmberger en Peter Oerlemans. Op het programma onder meer het Kegelstatt-trio van W.A.Mozart. (HLN, 8/11/1997)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.