Hoogdag voor de jazzliefhebbers ! Niet alleen zijn in Vooruit gitarist Bill Frisell en drummer Joey Baron te gast, na afloop kunnen de toeschouwers ook nog ontspannen de nacht inglijden met The Ladybirds in de Hotsy Totsy. Om misverstanden te vermijden: The Ladybirds zijn drie kloeke mannemensen. * Maar vanavond is het natuurlijk ook « de reünie van de Kuiperskaai » in het kader van het Time Festival. Vooraf (om 18.30 uur) is er een terugblik op het wonderlijke Expojaar 1958 en achteraf (22.30 uur) is er een optreden van Think of One, allemaal in de Capitole. * Ooit zou het Kuiperskaaiproject (foto) moeten uitmonden in een toneelstuk van Arne Sierens, vanavond kunnen theaterliefhebbers op drie plaatsen terecht. In de KNS is er nog altijd « Kunst », waarover we het gisteren gehad hebben, in de Tinnen Pot herneemt Jo De Meyere « Weg met de stad, weg met het huwelijk » en in de Domzaal van Vooruit brengt de Onderneming een eigen bewerking van « De Misantroop » van Molière. De beroemde mensenhater wordt hierin herleid tot iemand « die niet wil zijn zoals de anderen » (HLN 6/11/1997)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.