Vanavond om 20.30 uur (en dus niet om 20 uur, aha !) is Raymond van het Groenewoud (foto YouTube) nog eens te gast in de Balzaal van Vooruit met zijn « intiem » programma. Op zich is dit al de verplaatsing waard, maar op de koop toe is het voor een goed doel (de Balkanactie) en volgt er nadien een fuif !

Kinderen die willen fuiven kunnen om 14.30 uur in het Wijkpaleis terecht, dat tot 2 november op het Fratersplein is opgesteld. * Feest ook in de Stedelijke Jeugddienst. Daar staan immers twee prachtige films op het programma: om 14 uur « L’ours » van Jean-Jacques Annaud (bedoeld voor de kleinsten, maar laat dit niemand tegenhouden om deze film te gaan zien !) en om 18.30 uur « The Shawshank Redemption », een harde gevangenisfilm, volgens de Jeugddienst reeds geschikt vanaf 12 jaar. Hopelijk worden de jongeren evenzeer aangesproken door de muziek van Mozart, die er even in voorkomt, als de gevangenen zelf. Minder positief is dat de Jeugddienst het verbruik van frisdranken en chips stimuleert door extreem lage prijzen. Zeker nog nooit gehoord van de enquête van « Klasse » ? (HLN, 30/10/1997)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.