Mijn peperkoeken hart zegt dat ik moet beginnen met de tweedaagse manifestatie in het kader van de « Kom op tegen kanker » actie in het Instituut voor het Bouwbedrijf. * Maar laat ik toch maar deze geest aanhouden en eens wat aandacht besteden aan producties voor kinderen. In de Kopergietery is er vanavond « Vreemde talen » door Klein & Wagner en morgen om 15 uur « De meester van de Zwarte Molen » door Ines Derksen, wat eerder een titel lijkt voor een stuk over rechter Aurousseau. * Eigenlijk heeft ’t Spelleke van de Folklore een patent op dergelijke titels, maar zij pakken vandaag om 15 uur uit met « Miesere Muis ». * Poppentoneel Festival uit Gentbrugge stelt daar morgen om 14.30 uur « Het levenswater » tegenover * Een halfuur later zorgt in de opera zelfs het Festival van Vlaanderen voor een kinderhappening. Kurt « Modest » Defrancq (foto) maakt samen met Dirk « Koko Flanel » Brossé « een wonderbaarlijke muziekreis ». * En de opgeschoten kinderen kunnen vandaag om 15 uur in FNAC terecht voor The Electric Kings. (HLN, 4/10/1997)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.