Louis Van Dievel heeft een roman geschreven over de koers, die dan ook gewoon ‘De Koers’ heet. Ik laat hem hierover aan het woord…

Laat ik beginnen met een geruststelling: ook wie zich absoluut niet voor wielrennen interesseert, zal dit boek kunnen smaken, zo denk ik er althans over. Uiteraard speelt de roman zich af in het peloton, maar in wezen gaat het over macht en onmacht, leugens en bedrog, trouw en achterbaksheid, koppigheid en onkunde, liefde en geduld.

Het is een goede gewoonte geworden om ieder nieuw boek van mij voor te stellen in het voormalige Volkshuis van Kalmthout, dat nu Oka-centrum heet (Kapellensteenweg 234). Op zaterdag 15 oktober om 20u wordt u daar verwelkomd door niemand minder dan Stany Crets, ​acteur, regisseur en schrijver en door Erik Vlaminck​, auteur en koersfanaat, die allebei het woord tot u zullen richten. Ik zal er uiteraard ook bij zijn en een stukje voorlezen uit ‘De Koers’. Vanzelfsprekend kunt u het boek daar ter plekke aankopen en laten signeren.

Mocht u zich op 15 oktober niet kunnen vrijmaken, komt er op 20 oktober een herkansing. ‘De Koers’ wordt dan voorgesteld in het bekend fietscafé Welkom in Noorderwijk/Herentals (Ring 20, 2200 Herentals). Gastspreker is daar wielerjournalist Michel Wuyts.

Louis Van Dievel

Een gedachte over “Nieuw boek van Louis Van Dievel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.