Vanavond gaat « Midzomernachtsdroom » in première in het NTG. Aanleiding ook om zondagavond met het nieuwe initiatief « Muziek tussen publiek en decor » te starten. Leerlingen van het conservatorium brengen in de schouwburg o.a. fragmenten uit « The Fairie Queen » van Henry Purcell. Maandag is er een matinee. * Zondag is ook de dag van het orgel. Naar aanleiding daarvan bespeelt Jos van der Kooy om 20 uur het orgel van Sint-Baafs. Los daarvan speelt Eduard De Geest om 11 uur in het conservatorium. * In Vooruit vindt een debat plaats over vrouwelijke kunstenaars om 14 uur en een optreden van Els De Schepper (geen familie) en The Big MMM’s (Paul Michiels, Robert Mosuse en Hervé Martens) om 17 uur. * Vooraf is erom 11 uur in Ten Hove (Begijnhofdries) een gratis aperitiefconcert waarbij het kinderkoor Papageno zich voorstelt. * Om 21 uur is het vertelavond in de Hotsy Totsy (foto). Jessie De Caluwé, Herwig De Weerdt en Pjeroo Roobjee vertellen waar gebeurde verhalen. Of toch niet? * Dat folk niet oubollig hoeft te zijn, bewijst Ambrozijn maandag om 21 uur in Trefpunt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.