De Perceval-dynastie krijgt er een nieuwe loot bij. Stefan Perceval studeert dit jaar af aan de Studio Herman Teirlinck en zijn « eindproduct » is vanavond en morgen te zien in het kader van het Festival van de Theaterscholen in de Minnemeers. « Blue balls » is een solostuk van Stefan, waarvoor hij wel werd begeleid door zijn broer Peter en door Dirk Pauwels, want Victoria heeft deze productie reeds onder de arm genomen. Geen wonder dat Stefan in zijn begeleidende tekst ook o.a. zijn broer Luc, Els Dottermans en zowaar zelfs zijn ouders bedankt. Al aan het oefenen voor een oscar, Stefan ? * « Blue balls » wordt gepresenteerd samen met een andere aflevering van « Familie ». Tine Embrechts (foto) deed voor haar eindwerk, « Silent Siren (the sea still rises) », een beroep op haar broers Bert en Pieter, samen het Ecobrio Trio. Op het jongste theaterfestival aan de zee mochten zij (in tegenstelling tot die Franse acteur die naakt uit de vitrine van een beenhouwer werd geplukt) reeds met een prijs gaan lopen. * En in Arca is er nog steeds « Broken glass » van Arthur Miller. (HLN, 16/9/1997)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.