Tien jaar geleden stelde Filip de Fleurquin zijn nieuwe plaat ‘Telephone Booth Hotel’ voor bij De Vieze Gasten.

In de traditie van de ware verteller blikte Filip, samen met enkele trouwe kompanen, enkele prachtige stukjes Gentse Americana in. Live wordt hij bijgestaan door The Famous Hollow Bamboo, zijnde ene meneer Roberts (zang & gitaar), Bruno Deneckere (zang & gitaar), Niels Delvaux (drums & percussie) & Serge Bakker (bas).
“Van op het balkon van onze kamer in Parijs kon ik iedere avond een clochard naar zijn telefoonhokje op de hoek zien sloffen. Kartonnen doos als matras, een oude winterjas als deken en de rest van zijn spullen vakkundig opgeborgen in een blauw-rood-witte draagtas van Tati, de drukbezochte lowbudget winkelketen aan de Boulevard de Rochechouart. Een eigen plek voor de nacht. Niemand nodig, niemand welkom. Hotel Complet.” Aldus Filip de Fleurquin als toelichting.

Een gedachte over “Tien jaar geleden: ‘Telephone Booth Hotel’ van Filip de Fleurquin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.