Vandaag is het vijftig jaar geleden dat KAREL LISMONT op de Spelen in München een zilveren medaille op de marathon behaalde. Hij moest alleen de Amerikaan Frank Shorter laten voorgaan. Een Duitse student zorgde voor show door in loopkledij net voor Shorter het stadion in te lopen en luid aangemoedigd een rondje af te leggen. Ook Shorter zelf gaf toe dat hij even in verwarring was. (Op bovenstaande foto van de start heeft Frank Shorter al meteen de leiding genomen. Karel Lismont loopt volgens mij aan de koord op de vierde rij.)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.